Danssport volwassenen


Stijldansen
Stijldansen

Stijldansen in Purmerend

Stijldansen is een van de weinige sporten die je samen met een partner kunt beleven en dus echt samen kunt doen. Danssport is "fun for two," en dat maakt deze dansvorm al jaren een populaire en sportieve tijdsbesteding voor alle leeftijden.

De stijldanscursussen voor volwassenen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar: man, vrouw, jong en oud. Ook de samenstelling van het paar is geen probleem, of het nu gaat om man/vrouw, man/man of vrouw/vrouw.

Lesopbouw

Stijldansen truttig, oudbollig of stijf? Na het zien van Dancing with the Stars zul je daar ongetwijfeld anders over denken! Een modern danssportcentrum zoals Danla Dan's Centrum volgt de laatste trends op de voet. Dans de stress uit je lijf en werk aan je conditie; voor meer beweging hoef je heus niet naar de sportschool.

Maar stijldansen is niet alleen een prachtige (top)sport; het kent ook een groot sociaal aspect. Voor veel mensen is een dansavond de gelegenheid bij uitstek om samen te komen, vriendschappen te sluiten en een gezellige avond te hebben. Je leert en oefent 5 latin dansen: cha cha, samba, rumba, paso doble en jive, en 5 ballroom dansen: Engelse wals, tango, quickstep, slowfox en Weense wals. De nadruk ligt op plezier, partnering en expressie. Bovendien sluiten wij de les af met een vrij dansmoment.

Meer informatie over de dansen vind je hier: Ballroom dansstijlen.

Privélessen

Vooral privélessen bieden je de gelegenheid om in korte tijd veel te leren. Je hebt de onverdeelde aandacht van deskundige docenten, waarbij de aanwijzingen speciaal op maat zijn en passend bij je niveau en uitvoering van de dansen. Het voordeel van privélessen is dat je zelf kunt kiezen wat je wil leren, meestal in overleg met de docenten. Wil je met meerdere stellen samen komen dansen in een privéles? Vraag dan naar ons groepspakket!

Lestijden zijn in overleg. Kosten voor een privéles: €75,– per paar, per les. Prijs van het groepspakket is op aanvraag.

Meer informatie over de leraren vind je hier: De Leraren.

Waar?

Stijldansen wordt aangeboden op vrijdagavond van 20:00-21:00 bij Danla Dan's Centrum, Sportlaan 145, 1442 EA Purmerend.

Je kunt op elk moment van het seizoen langskomen voor een proefles stijldansen. Als je de les leuk vindt, kun je de volgende week meteen beginnen met een cursus.

Om je op te geven voor een proefles kun je mailen naar info@danla.nl, bellen of whatsappen naar 06-18536282.

Meld je nu aan!